1 december kan du skicka in din ansökan

Numera försöker vi synliggöra nästa års sommarkurser här på vår hemsida från och med mitten av november, trots att kurserna först blir möjliga att ansöka till 1 december kl 8.00. Anledningen är att våra kurser är så populära att några blir fulltecknade redan några minuter bara. Så vi tycker det är bra att ni vet vad ni har att välja mellan.

Nytt för i år är att kurserna, med undantag av fågelkurserna, alla är femdagarskurser och att de är helt koncentrerade till tre veckor. Ett nytt grepp i år är att några kurser startar på en lördag men avslutas på en onsdag, för att ändå kunna ha femdagarskurser före midsommar.

Några kurser har återuppstått eller fått lite ny skepnad, som poesikursen eller praktisk färglära och landskapsmålning. Sedan kan vi i vanlig ordning presentera några helt nya kurser. I år heter de orientalisk dans, scenkonst i praktiken, kreativt filmskapande och stickkurs.

Kolla runt och ta dig en funderare, och framför allt – boka in 1 december kl 8.00 i din kalender om du vill lägga några härliga dagar hos oss nästa sommar!

Uppdatering: söktrycket var högt och i nuläget är 18 av 23 kurser fulla!

Här hittar du alla sommarkurser.