Sommarkurserna 2021 är släppta!
Välkommen att ansöka, först till kvarn gäller!

Vi hoppas på en sommar där Covidpandemin lugnat sig och att det blir möjligt att genomföra sommarkursverksamheten – även om det inte blir som vanligt. Vi räknar med en anpassad sommarkursverksamhet, men i en kostymstorlek mindre, och med nödvändig hänsyn tagen. Därför kommer vi att begränsa antalet personer i restaurangdelen och i andra lokaler, försöka vara ute när det är möjligt, och förstås begränsa antalet kursplatser efter klassrummens storlek och utformning. Det betyder också att vi i nuläget tar in färre än vad vi brukar, så vänta inte med att ansök!

Läs mer om våra sommarkurser här!

EDIT: 3/12 har vi 90% beläggning. Mer än hälften av kurserna är fullbokade och vi uppdaterar hemsidan så fort vi kan. Det kan dock vara klokt att ändå söka en kurs som du vill gå. Avhopp brukar ske, och skulle coronaläget bli betydligt bättre framåt sommaren kan det hända att vi utökar antalet platser i några av kurserna.

Det finns ännu platser kvar på: Fritt broderi, Filma med mobil, Flamenco, Poesikurs, Bilderbok – illustration, Sjung ut, Teckning – grundkurs och Ljud och radiokurs.

Kölistan är fortfarande någorlunda kort på: Ölands natur och kultur, Hatha Yoga, Insikter om insekter, Workshop i färggrafik – nybörjare, Skrivarkurs, Akvarell och färglära och Workshop i färggrafik.