LOKALER

På Scenkonstskolan arbetar du i bra lokaler; danssal, musikstudio, scen mm. Du har självklart tillgång till lokalerna när du vill, eftermiddagar eller helger då du kan utveckla dig själv och dina egna projekt.

Scenkonstskolans arbetslokaler rymmer en stor sal för dans, scenframställning och improvisationer. Här finns en också en välutrustad scen, som förutom att fungera som repetitions- och spelplats också ger möjlighet att arbeta med ljussättning. I en mindre sal finns också möjlighet till dansträning eller scenframställning. Vi har också en musiksal med möjlighet till ensemblespel (piano, dragspel, kontrabas, keyboard, elgitarrer, elbas, trummor, congas, djembes m.m.) och i anslutning med den har vi en mindre digitalstudio (utrustad med Pro Tools LE) för redigering och demoinspelningar. I två övningsrum finns piano och keyboard där du kan arbeta enskilt med sång. Du får också tillgång till en sal med flygel.

På skolan finns även ateljéer, verkstäder, bibliotek, professionell ljudstudio, filmrum, elevcafé och butik med konstnärsmaterial. Vi har trådlös uppkoppling till Internet och till skolans nätverk i alla arbetslokaler och elevbostäder.

Ansök nu