Om ansökan till Dokumentärfilmskolan distans thumbAnsök nu

Kul att du är intresserad av att söka till Dokumentärfilmskolans distanskurs! Här berättar vi lite mer om hur du ansöker. Sista ansökningsdag för höstterminen 2020 är 4 maj.

ANSÖKAN

Antingen kan du ansöka online eller så skickar du in en ansökningsblankett till oss. Tillsammans med din ansökan behöver du skicka med:

Kopior av betyg och anställningar
Personligt brev
CV
Arbetsprov

ARBETSPROV

Ansök med ett synopsis till det filmprojekt som du vill genomföra under kursen. Som arbetsprov skickas en färdig film på DVD eller länk till filmen på Internet.

INFORMATION

Om du gör din ansökan online laddar du upp arbetsprov och kopior av betyg, personligt brev och CV direkt till ansökningsformuläret.

Föredrar du kan du skicka in din ansökan per post. Ansökningsblankett och arbetsprov som skickas då till:
Ölands Folkhögskola
Dokumentärfilmskolan Distans
Skogsby 144
386 93 Färjestaden

Om du saknar något dokument, om du till exempel väntar på ett intyg eller betyg, kan du komplettera det senare. Då mejlar du oss en PDF eller skickar en kopia med posten.

ANTAGNING

Vi ringer upp dig så snart uttagningen är klar. Om du inte skulle bli antagen till kursen så hamnar du på vår reservlista. Du får då besked om vilken plats du har på reservlistan och då kan du bestämma om du vill stå kvar eller ej.

ATT TÄNKA PÅ

Skriv ditt namn på alla bilagor. Ge till exempel PDF eller andra digitala dokument ditt namn.
Material som skickats med brev återsändes endast om din försändelse innehåller ett frankerat och adresserat C3 kuvert för återsändning

VILL DU VETA MER?

Om du har frågor om ansökan eller kursen kan du kontakta:

Eva Cederstam, kursansvarig:
ewa.cederstam@olandsfolkhogskola.se 
0736-759646

 

SISTA ANSÖKNINGSDAG FÖR HÖSTTTERMINEN 2020 ÄR 4 MAJ.

Välkommen med din ansökan!

 

thumbAnsök nu