Konstskolan distans
Ansök nu

KONSTSKOLAN DISTANS

Fördjupningskursen på distans är till för dig som redan har gått två förberedande år eller motsvarande. Här får du möjlighet att arbeta självständigt under ett läsår med handledning och gruppsamtal.

I början av läsåret planerar du terminens arbete tillsammans med kursansvarig. Kursen bedrivs på gemensam webbplattform där alla kursdeltagare delar med sig av sin process under året. Individuella samtal med handledare samt gruppsamtal med övriga kursdeltagare sker var tredje vecka. Varje termin bjuds externa gästlärare in till kursen som håller i workshops och individuell handledning.

Du har även möjlighet att delta i den undervisning som sker på Konstskolan II och möta de gästlärare som kommer till skolan under läsåret. Du har också möjlighet att åka med på studieresor. Självklart har du tillgång till skolans verkstäder och ateljéer. Syftet med kursen är att du utvecklar ditt konstnärskap och får tillgång till redskap som hjälper dig att nå dina mål. Kursen riktar sig till dig som vill arbeta självständigt med exempelvis ett specifikt projekt eller mål.

Kursen startar 19 augusti 2024 och slutar 28 maj 2025.

 

För mer information kontakta:

Emelie Carlén

emelie.carlen@olandsfolkhogskola.se

ANSÖK SENAST 21 MAJ 2024

Kursansvarig

Porträtt av Emelie Carlén

Emelie Carlén

Kursansvarig Konstskolan II & Distans