SJUNG UT!
24 – 28 JUNI

Drömmer du om att komma igång med att sjunga? Eller sjunger du redan och vill få fram mer av dig själv och din röst?

KURSEN ÄR REDAN FULLTECKNAD OCH RESERVLISTAN LÅNG. VI HAR DÄRFÖR VALT ATT TA BORT KURSEN SOM MÖJLIG ATT ANSÖKA TILL. SKULLE AVHOPP GÖRA ATT RESERVLISTAN KRYMPER AVSEVÄRT ÖPPNAS ANSÖKNINGEN UPP IGEN!

Varmt välkommen till en vitamininjektion för alla sångsugna! Vill du få ett frimodigare och tryggare förhållande till din röst? Vill du bli friare i din musikalitet, eller vill du få en energikick och ett minne för livet? Under denna sångkurs går vi igenom grundläggande sångteknik och utvecklar vår musikaliska kreativitet. Vi ägnar oss åt roliga lekar och övningar och sjunger ensemble med enklare stämmor. Andra element i kursen: rösten som väg till självkännedom, din unika röst, vikten av avspänning och kreativ lek, eget arbete i mindre grupper, sångstuga samt interpretation (uttryck och framförande). Vi sjunger visor från alla världens hörn samt en eller annan hit eller körstycke. Kursen vänder sig till både sångvana och lite mer ringrostiga sångare. Någon notvana behövs alltså ej. Vi lägger under denna sångkurs fokus på uttryck och känsla – så mycket skratt och lek utlovas!

KOSTNAD

4 725 kr. Vill du inte bo på skolan kostar kursen 2 925 kr.

KURSANSVARIG

Helena Soluna Berggren är sångerska, låtskrivare, körledare och en uppskattad och flitigt anlitad röstcoach och workshopledare. Hon har utvecklat röstträningsmetoden Voice-in-Power som är en sammansmältning av traditionell sångteknik och kunskaper i yoga, qigong och avspänning.