Mindfulness och personlig utveckling
Se alla bilder Ansök nu

MINDFULNESS OCH PERSONLIG UTVECKLING
24– 28 JUNI

Din yttre situation är en reflektion av ditt inre.

KURSEN ÄR REDAN FULLTECKNAD OCH RESERVLISTAN LÅNG. VI HAR DÄRFÖR VALT ATT TA BORT KURSEN SOM MÖJLIG ATT ANSÖKA TILL. SKULLE AVHOPP GÖRA ATT RESERVLISTAN KRYMPER AVSEVÄRT ÖPPNAS ANSÖKNINGEN UPP IGEN!

Denna kurs erbjuder ett tryggt rum för att du ska kunna komma i djupare kontakt med dig själv, så att du kan utveckla din inneboende potential och förändra omedvetna strategier som kanske sätter käppar i hjulet. Först på den nivån sker verklig och varaktig förändring i din livssituation, i dina relationer och hur du mår. Under fem dagar kommer vi samtala om hur vi kan arbeta med oss själva för att åstadkomma verklig och varaktig förändring, samt deltaga i gruppsamtal, meditation och praktiska övningar.

KOSTNAD

4 799 kr Vill du inte bo på skolan kostar kursen 2 999 kr.

KURSANSVARIG

Anette Utterbäck är med. dr, leg psykolog och psykoterapeut med 25 års erfarenhet av att arbeta med psykoterapi, coachning och undervisning. Hon har en psykoterapimottagning i Göteborg, på Öland – och via Zoom. Mindfulness är en integrerad del i hennes arbete och liv. Hon har även skrivit två böcker: Vikingadotter (samarbete med Berit Ås) och 100 X Lust att Leva (med Sarah Britz), som innehåller frågor och svar från Göteborgs-Postens frågespalt ”Lust att Leva” (2006-2012).