Veckans info, v. 36

Här hittar du informationen från måndagsforum 5 september.

INFORMATION:

På skolans område ska det inte förekomma alkohol eller vara så höga ljudnivåer att en inte kan sova. Vi påminner om att visa hänsyn och respektera detta så att vår miljö är så trygg som möjligt, för så många som möjligt. Att bryta den här överenskommelsen kan leda till att man får avsluta sina studier på skolan.

Första deltagarrådet idag måndag, 5 september kl. 15:00 i Märta. Varje klass utser två representanter som kommer till mötet.

Nyckelansvarig är nu Klara i Konst 1. Kontaktuppgifter hittar du på skolans anslagstavlor. Klara kan hjälpa dig om du blivit utelåst på kvällen eller helgen, så att du kommer in i boendet igen.

Rösta! Närmaste plats att förtidsrösta är biblioteket i Färjestaden. Är du skriven här i Skogsby kan du rösta på söndag i Torslunda sporthall.

Skördefest, fredag 30/9. Skolan har öppet mellan klockan 12 och 21. Alla får då komma och besöka oss. Alla på skolan deltar under dagen/kvällen.  Vad vill ni göra? Meddela Anna Bjurström, Michelangelo Miskulin eller Lotta Haglund senast måndag 12/9.

HÄNDER I VECKAN:

14:30 ”Analogt foto” träffas i matsalen.

15:00 Deltagarråd i Märta

17:30 Yoga, plats meddelas senare på något sätt…

10:oo ”Lära sig arabiska” träffas i biblioteket.

15:00 ”Trumgrupp för kvinnor och icke-binära”, träffas i matsalen

18:00 – 21:00 Gratis fika och häng med AG 2, Caféet.

14:30 ”Kulturmöten”, träffa i matsalen.

Helgtips!

Barnkulturfestivalen  på Himmelsberga