Workshop i kreativ kommunikation
Se alla bilder Ansök nu

WORKSHOP I KREATIV KOMMUNIKATION
19 – 21 JUNI

Kom i kontakt med din kreativitet!

Den här workshopen vänder sig till dig som vill hitta och stärka din kreativitet genom att utforska olika perspektiv. Precis allting i vår omgivning kommunicerar och vi kommer att hitta inspiration via naturen, musiken, bilder och berättelser som vi sedan gestaltar genom olika kreativa skapelser.

Hur målar du en ros till tonerna av klassisk musik, rockigt 50-tal eller en visa? Vad skulle du skapa för färgpalett utifrån något du plockat med dig från naturen? Vad skulle du berätta om rosen för en femåring? Vad skulle du säga om du sålde den på marknaden? Hur skulle du skriva poesi om den till din älskade?

Inga förkunskaper behövs och efter tre dagar av varierande processer kommer du att ha en större förståelse och insikter kring ditt egna kreativa uttryck.

KOSTNAD

2 795 kr. Vill du inte bo på skolan kostar kursen 1 935 kr.

KURSANSVARIG

Sigrún Yngvadóttir har över 30 år av livserfarenhet inom kreativt skapande och har verkat som Creative/Art Director. Hon har varit medlem av New York Art Directors club och var den enda representanten från Norden vid deras 75-års jubileum. Sigrún har bland annat arbetat med förpackningsdesign, marknads- och varumärkeskommunikation, inredning med fokus på färgsättning samt varit kursansvarig på Berghs School of Communication.