Teckning-fortsättning imageSe alla bilder thumbAnsök nu

TECKNING – FORTSÄTTNING 24–28 JUNI

Utveckla ditt tecknande på sköna Öland!

OBS! KURSEN ÄR FULLTECKNAD. DU KAN FORTFARANDE SÖKA DEN OCH HAMNAR DÅ PÅ RESERVPLATS.

Kursen vänder sig till dig som har gått Teckning – grundkurs tidigare, eller som redan har grundläggande kunskaper om perspektivlära och proportioner och har viss teckningsvana sen innan.

Kursen ger dig möjlighet att öva och fördjupa dina färdigheter i det avbildande tecknandet. Som en fortsättning på grundkursen arbetar vi vidare utifrån två teman – att se och återge, samt bildligt berättande. I det första temat arbetar vi med precision och ren avbildning. Här arbetar vi under två dagar med modell och fokuserar på form, vinklar och proportioner. Därefter arbetar vi utomhus i friare uppgifter med att se, göra urval och skapa ett bildspråk. Vi arbetar också med frigörande övningar och skissteknik. Fortsättningskursen ger mer tid till fördjupning, samt större frihet i vissa uppgifter. Vi använder i första hand kol, blyerts och tusch. Vi arbetar både inomhus och utomhus så långt det är möjligt.

KOSTNAD

3 805 kr. Bor du inte på skolan kostar kursen 2 525 kr.

KURSANSVARIG

Kristofer Henriksson, konstnär bosatt i Lund, utbildad på Kunstakademiet i Trondheim (kandidat- och magisterexamen, 2005–2010).

thumbAnsök nu