SKULPTERA MED LJUD
26 – 30 JUNI

Under denna kurs får du upptäcka det öländska landskapet genom ljud.

OBS! KURSEN ÄR FULLTECKNAD. DET GÅR FORTFARANDE ATT SÖKA TILL DEN, MEN DU KOMMER DÅ HAMNA PÅ RESERVPLATS.

Vi kommer spetsa våra öron och upptäcka ljudets möjligheter att förmedla känslor och berätta en historia. Genom att följa ljudspår ut i det okända hittar vi det unika och skapar personliga konstnärliga ljuduttryck i ljudstudion. Kursen passar dig som är nyfiken på hur ljudmontage kan skapas för konstinstallationer eller för att ljudsätta teater eller film, men den är också perfekt för alla som är nyfikna på att upptäcka en värld av ljud på ett helt nytt sätt.

Vi växlar mellan att vara ute och spela in ljud och i gemenskap lyssna på varandras ljudmaterial, för att så småningom börja arbeta självständigt eller i grupp med materialet. Vi kommer också att prata om hur du kan dela dina framtida ljudkompositioner/ljudlandskap/Field Recordings på Radio Aporee, Bandcamp, Spotify Twitter, Facebook, YouTube och på egna hemsidor.

KOSTNAD

4 595 kr. Bor du inte på skolan kostar kursen 2 875 kr.

KURSANSVARIG

Øivind Weingaarde är en prisbelönad ljuddesigner och ljudkonstnär som har över 30 år av livserfarenhet inom ljudskapande. Han har bland annat undervisat på Den Danske Filmskole och Den Danske Scenekunstskole.