CONTEMPORARY DANCE 20–22 JUNI

Möt dansens uttrycksform i en intensiv tredagarskurs!

Välkommen till en danskurs i contemporary dance, en stil som bygger på samspelet mellan flöde, vikt, rum, dynamik och känsla. Klassen passar främst dig som dansat lite tidigare.

Under kursens gång kommer vi att gå igenom grunder i contemporary dance, och arbeta kreativt utifrån kroppen, gruppen och rummet. Förmiddagarna blir fysiska (utefter dina förutsättningar) med dans och koreografi och eftermiddagarna kreativa med skapande, reflektion och samtal. Kursledarens sätt att arbeta med dans är starkt förknippat med fantasi, och det kommer du också märka i kursen. Vi bygger på klasserna under kursens gång och du utmanas utefter din nivå.

Vi kommer att arbeta med att se bortom alla krav och njuta av att dansa, utforska dansens som kreativt uttryckssätt och din kropps fysiska kapacitet. Detta blir ett lustfyllt utforskande med målet att vidga ditt sätt att både se på och utöva dans, samt förbättra din dansteknik.

KOSTNAD

2 095 kr. Bor du inte på skolan kostar kursen 1 435 kr.

KURSANSVARIG

Gabriella Engdahl är dansare och koreograf, född och uppvuxen i Kalmar men bosatt i London där hon utbildat sig. Hon har en kandidatexamen i koreografi.